Catalan English French Spanish

Gestió Actual

foto gestio actual

 

thumb retol exteriorOMET

Gestió integral de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, amb l'objectiu de contribuir a la promoció de l'activitat física, esportiva i recreativa de totes les persones interessades... continua llegint.

  

thumb foto per miniaturaZEM JAUME TUBAU

Gestió de la zona esportiva municipal situada al barri de Coll Favà que va des de l'atenció al públic, administració i desenvolupament tècnic d'activitats i programes esportius: lloguers dels camps de futbol, pistes de pàdel, pista poliesportiva, lligues de futbol 7, assessorament tècnic en fitness, etc... continua llegint.

  

thumb foto per miniaturaZEM LA GUINARDERA

Gestionem aquesta instal·lació que compta amb dos camps de gespa d'última generació que permeten la pràctica de futbol 7 i de rugbi. A més, en aquesta zona esportiva hi ha una pista d'atletisme de tartán. Hi ha diferents modalitats d'accés; lloguers, abonaments, lligues de futbol, entrenaments, etc... continua llegint.

  

thumb fot per miniaturaZEM CAN MAGÍ

Instal·lació esportiva d'un camp de futbol 11 de gespa artificial que permet jugar també en dos camps de futbol 7. Ofereix els serveis de lloguer de camp, vestidors i bar... continua llegint.

 

thumb foto miniaturaCOMPLEX AQÜÀTIC PARC CENTRAL

Situat al Parc Central, aquest complex aqüàtic compta amb diferents piscines on es pot practicar el bany lliure i la natació. També disposa d'una piscina pels infants i una altre amb SPA. Durant el mes de juliol s'imparteixen cursets de natació i aquagym en aigües fondes... continua llegint.

  

thumb foto miniaturaCOOPERATIVA D'AIGÜES LA FLORESTA

Piscina d'estiu situada a la Floresta amb una àmplia zona de gespa i arbres, que permet la pràctica de la natació, el bany lliure i l'aquagym. Disposa d'una piscina rodona pels més petits... continua llegint.

 

 thumb foto minuaturaSERVEI ACTIVITAT FÍSICA UAB

Gestió del personal del servei d'activitat física de la Universitat Autònoma de Barcelona, destinada a les activitats dels campus d'estiu.

 

thumb foto miniaturaSERVEI D'ACTIVITAT FÍSICA UB

Conjuntament amb la empresa de gestió esportiva Rumbs, oferim la prestació dels serveis esportius de la Universitat de Barcelona.

 

thumb foto miniatura

 PÀDEL BLAU

Gestió de les pistes de pàdel ubicades dins del recinte de l'Escola Pia Sarrià de Barcelona. En un entorn formidable, al peu de la Serra de Collserola, aquestes quatre pistes disposen d'una superfície de joc Playrite i parets de vidre d'última generació... continua llegint.

  

thumb foto miniaturaOCIPÀDEL

Ociesport i Teampartners configuren l'empresa Ocipàdel per a la gestió i explotació de les pistes de pàdel ubicades al Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano a Hospitalet de Llobregat.