Catalan English French Spanish

Barcelona Magic Line 2014

thumb imatge del cartellEl proper diumenge 2 de març se celebrarà la marxa Barcelona Magic Line. Una marxa solidària de 10, 20 o 30 kilòmetres que recorre 7 turons emblemàtics de Barcelona a benefici de 7 causes solidàries.

Cada turó està destinat a una causa i aquestes són: - Turó del Carmel: Recerca Biomèdica - Tibidabo: Salut Mental - Montjuic: Persones sense llar - Turó de La Rovira: Emergències socials - Turó de La Creueta del Coll: Cooperació Internacional - Turó de Sant Pere Màrtir: Infància hospitalitzada - Turó Mont Tàber: Persones dependents

Teampartners vol sumar-se a aquesta iniciativa i participarà amb un equip format pel seu grup de running del programa SMAF (Servei Municipal Activitat Física) per adults.

Cada equip s'ha de comprometre a recaptar una quantitat de diners destinats a projectes socials de Sant Joan de Déu. És per això que hem fet per a aquesta causa, una samarreta tècnica que es ven per 10 € i que tothom que vulgui col·laborar pot adquirir a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).

Moltes gràcies a tots els que col·laboreu!

Perfil turonsLogo BML

pdfClica per veure els diferents recorreguts

Per a més informació d'aquesta Marxa: http://www.barcelonamagicline.org/es

Tags: OMET Solidaritat Running Teampartners