Catalan English French Spanish

Articles

proba

thumb retol exteriorOMET

Gestió integral de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, amb l'objectiu de contribuir a la promoció de l'activitat física, esportiva i recreativa de totes les persones interessades... continua llegint.

 

thumb foto per miniaturaZEM JAUME TUBAU

Gestió de la zona esportiva municipal situada al barri de Coll Favà que va des de l'atenció al públic, administració i desenvolupament tècnic d'activitats i programes esportius: lloguers dels camps de futbol, pistes de pàdel, pista poliesportiva, lligues de futbol 7, assessorament tècnic en fitness, etc... continua llegint.

ZEM LA GUINARDERA

Gestionem aquesta instal·lació que compta amb dos camps de gespa d'última generació que permeten la pràctica de futbol 7 i de rugbi. A més, en aquesta zona esportiva hi ha una pista d'atletisme de tartán. Hi ha diferents modalitats d'accés; lloguers, abonaments, lligues de futbol, entrenaments, etc.

ZEM CAN MAGÍ

Insatal·lació esportiva d'un camp de futbol 11 de gespa artificial que permet jugar també en dos camps de futbol 7. Ofereix els serveis de lloguer de camp, vestidors i bar.

COMPLEX AQÜÀTIC PARC CENTRAL

Situat al Parc Central, aquest complex aqüàtic compta amb diferents piscines on es pot practicar el bany lliure i la natació. També disposa d'una piscina pels infants i una altre amb SPA. Durant el mes de juliol s'impartiran cursets de natació i aquagym en aigües fondes.

COOPERATIVA D'AIGÜES LA FLORESTA

Piscina d'estiu situada a la Floresta amb una àmplia zona de gespa i arbres, que permet la pràctica de la natació, el bany lliure i l'aquagym. Disposa d'una piscina rodona pels més petits.